Trainingen

Training Huidproblemen
basistraining huid

Tijdens deze live training leer je de opbouw van de huid, hoe cellen zijn opgebouwd, hoe celstofwisseling werkt, hoe de darmen en de huid samenwerken en gaan we dieper in op de twee meest voorkomende huidproblemen; hyperpigmentatie en huidveroudering.
Vul je rugzak met basiskennis over de huid, weefsels, cellen en huidproblemen. Veel van wat je leert is toepasbaar op de huid, maar geldt ook voor de weefsels en cellen in ons lichaam.

Training Huidproblemen
training huidproblemen

Tijdens deze training leer je alles over huidproblemen, oorzaak, gevolg en mogelijke oplossingen. Na deze training weet jij wat je moet doen wanneer je een klant met een huidprobleem in je stoel krijgt. Deze training is merk onafhankelijk.

Training chemische peelingen
training chemische peeling

Peelingbehandelingen zijn veelvoorkomende behandelingen om de huidstructuren te verbeteren en huidindicaties te optimaliseren.

Training MICRONEEDLING
training microneedling

Tijdens deze live online training leer je alles wat je moet weten om indicaties als comedonen acne,  hyperpigmentatie en huidveroudering te kunnen behandelen met microneedling.

Masterclass Microneedling
masterclass microneedling

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op het behandelen van rosacea, actieve acne en littekens. Microneedling ervaring is gewenst.

Masterclass Rosacea
Intervisiedag microneedling

Tijdens deze dag gaan we diverse aspecten behorende bij microneedling bespreken, zoals contra-indicaties en het samenstellen van kuren. Daarnaast komen er heel veel casussen aan bod, zodat we tijdens deze theoretische dag een mooie link maken naar de praktijk. Indicaties die voorbij zullen komen zijn o.a. huidveroudering en hyperpigmentatie, (acne)littekens, actieve acne, rosacea, waarbij we natuurlijk vooral gaan kijken naar wat te doen bij bijvoorbeeld een auto-immuunziekte, medicatiegebruik etc.

Masterclass Rosacea
masterclass rosacea

In deze masterclass bespreken we alle ins en outs van rosacea , de behandeling ervan met uitgebreide behandelprotocollen en komen ook wetenschappelijke onderzoeken aan bod.

LIVE Q&A’S BIJ DE ONLINE TRAININGEN

Heb je afgelopen jaar één of meerdere (individuele) online trainingen gevolgd bij Karlijn Tempelman Academie, dan kun je desgewenst ook deelnemen aan een live Q&A van die training.

Tijdens een Q&A heb je de gelegenheid om vragen te stellen en eventueel een casus voor te leggen.
Je kunt deelnemen aan meerdere Q&A’s.

Opleidingen

Training Huidproblemen
opleiding balanz coach

De opleiding tot Balanz Coach geeft jou de kennis en kunde om mensen te helpen in balans te komen en klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, auto-immuunziektes, overgangsklachten, fybromyalgie, emotionele klachten, chronische vermoeidheid en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering, couperose te verminderen of zelfs te verhelpen.

Training chemische peelingen
opleiding skin coach

De opleiding tot Skin Coach is een masteropleiding voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die maximale huidverbetering willen bereiken bij hun klanten en zichzelf als een coach en begeleider willen zien en een stap verder willen gaan dan huidverzorgende behandelingen.

Opleiding aromatherapie dōterra
opleiding aromatherapie DŌTERRA

Deze online merkgebonden aromatherapie opleiding helpt jou om zelf, je dierbaren en je klanten op weg te helpen naar meer balans en een gezonder en vitaler leven.

Een opleiding vol praktische tips en toepassingsmogelijkheden, die jou klaar stoomt om minder stress te ervaren, beter te slapen, meer energie te hebben, huidproblemen aan te pakken, toxines uit je leven te weren en nog veel meer!