Trainingen

Training Huidproblemen
training huidproblemen

Tijdens deze training leer je alles over huidproblemen, oorzaak, gevolg en mogelijke oplossingen. Na deze training weet jij wat je moet doen wanneer je een klant met een huidprobleem in je stoel krijgt. Deze training is merk onafhankelijk.

Training chemische peelingen
training chemische peeling

Peelingbehandelingen zijn veelvoorkomende behandelingen om de huidstructuren te verbeteren en huidindicaties te optimaliseren.

Training MICRONEEDLING
training microneedling

Tijdens deze live online training leer je alles wat je moet weten om indicaties als comedonen acne,  hyperpigmentatie en huidveroudering te kunnen behandelen met microneedling.

Masterclass Microneedling
masterclass microneedling

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op het behandelen van rosacea, actieve acne en littekens. Microneedling ervaring is gewenst.

Masterclass Rosacea
masterclass rosacea

In deze masterclass bespreken we alle ins en outs van rosacea , de behandeling ervan met uitgebreide behandelprotocollen en komen ook wetenschappelijke onderzoeken aan bod.

Opleidingen

Training Huidproblemen
opleiding balanz coach

De opleiding tot Balanz Coach geeft jou de kennis en kunde om mensen te helpen in balans te komen en klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, auto-immuunziektes, overgangsklachten, fybromyalgie, emotionele klachten, chronische vermoeidheid en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering, couperose te verminderen of zelfs te verhelpen.

Training chemische peelingen
opleiding skin coach

De opleiding tot Skin Coach is een masteropleiding voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die maximale huidverbetering willen bereiken bij hun klanten en zichzelf als een coach en begeleider willen zien en een stap verder willen gaan dan huidverzorgende behandelingen.