ervaringen van anderen

“Ik ken Karlijn Tempelman door haar vele trainingen in ons vak. Ze viel me op door haar gedegen vakkennis en haar passie voor de huid. Geen make-up dame die haar kunstje vertelt vanuit een distributeur, maar een echte vakvrouw die weet waar ze het over heeft!

Ik heb meteen contact gezocht en een traject met coaching, training voor mezelf en training voor mijn team. Als kers op de taart hebben we samen binnen mijn bedrijf een heus Huid Event georganiseerd. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu nog professioneler met mijn bedrijf naar buiten kan treden.

Daarna kwamen de Karlijn Tempelman trainingen. Merk-onafhankelijke trainingen in ons vakgebied. Trainingen op hoog niveau die ons bedrijf enorm geholpen hebben ons nog meer te specialiseren op het gebied van huidverbetering. Goed georganiseerd en in begrijpelijke taal uitgelegd door Karlijn. Naast de trainingen was er ook altijd ruimte om te sparren als collega’s. Samen een casus bekijken en beoordelen. Heel fijn om toch even dat zetje in de rug te krijgen bij twijfel over hoe te (be)handelen.

Ik hoop in de toekomst nog veel van je te mogen leren Karlijn, en dat we vele cliënten met hun huidproblemen kunnen helpen. Bedankt voor je kennis en kunde en collegialiteit!”

Ankie

“Ik ken Karlijn sinds 2014 en heb al veel verschillende trainingen van haar gevolgd. Karlijn heeft waanzinnig veel actuele kennis en kan daar op een boeiende manier over vertellen. Ze kan wetenschappelijke feiten duidelijk en stellig uitleggen. Dat vind ik erg fijn.

Maar Karlijn is meer; ze is professioneel, zeer ervaren en heeft heel veel kennis over wat goed is voor de mens.

Karlijn benadert het menselijk lichaam op een holistische manier, waardoor een training altijd meerdere (diepere) lagen raakt. Vanuit de gevoelskant snapt ze precies wat er speelt. Dat geeft haar trainingen voor mij die extra’s waardoor ik getriggerd blijf en haar blijf volgen.”

Astrid

“Karlijn heeft veel theoretische en praktische kennis en ze kan dit goed overbrengen. Ik kan haar masterclass zeker aanbevelen!” 

Jolette Zange

Beauty Spectrum Studio

“Fijne training van Karlijn gehad. Ik heb weer veel geleerd, super duidelijk, goede bewoordingen, heel begrijpelijk. Nieuwe inspiratie opgedaan. In de toekomst wil ik graag deelnemen aan andere trainingen. Dank je wel Karlijn!”

Maureen Kreijkes

SKINSS

“Veel kennis, duidelijke informatie en een fijne powerpoint”

Pascalle Smeets

“Training is super geregeld! Erg overzichtelijk en duidelijk en veel meer dan alleen microneedling”

Bobby Diender

Beauty Lounge

“Karlijn geeft duidelijk uitleg en is erg to the point. Prettig om tussendoor vragen te kunnen stellen als aanvulling op de presentatie.”

Johanna van Lieshout

Salon Johanna Utrecht

“De Masterclass Microneedling is een echte aanrader voor een ieder die wil microneedlen. Wow, wat een huidgoeroe is Karlijn Tempelman! Echt een gedreven vakvrouw met kennis en passie voor de huid en de mens erachter. Een trainer die zo boeiend weet te vertellen over huidproblemen en oplossingen dat de tijd voorbij vliegt en je eigenlijk nog niet weg wil.”

Brenda de Haan

Beauty for You

“Karlijn heeft op onze klantendag van NatuurKracht Cosmetica op 18 juni 2018 een boeiende presentatie gegeven over motivatie en drijfveren. Als ondernemer moet je je eigen weg vinden. Haar boodschap is, dat je – ondanks tegenslagen – uiteindelijk  door te geloven in je eigen kracht, je doel kunt bereiken. Ze heeft dat op een aansprekende manier vanuit haar eigen leven verteld.”

Esther van der Meer – Verhoef

NatuurKracht Cosmetica

leuk als je jouw ervaring deelt!

Heb jij ook een training gevolgd en vind je het leuk om jouw referentie op deze pagina te laten vermelden, dan ben je van harte welkom om je ervaring te mailen. Stuur je bericht dan via de contactpagina.