Over mij

Ik ben al bijna 30 jaar actief in de cosmeticabranche. Ik begon destijds als schoonheidsspecialiste en aromatherapeut gecombineerd met het toepassen van orthomoleculaire suppletie.

Naast het behandelen van vele mensen heb ik altijd mijn focus gehad op het verdiepen van mijn eigen kennis en kunde, waardoor ik vele (internationale) cursussen, workshops en opleidingen heb gevolgd. En met heel veel plezier deel ik al mijn kennis en ervaring!

Dit heb ik jarenlang gedaan door, na mijn eigen praktijk, als accountmanager en trainer voor verschillende leveranciers te werken. De afwisseling van product trainingen, trainingen in fysiologie, anatomie, suppletie en huidverbetering en trainen en coachen in ondernemerschap bieden mij een mooi gevarieerd aanbod en geven mij nog dagelijks de joy, passie en voldoening die ik belangrijk vind.

Het is met groot plezier en dankbaarheid dat ik jou mag helpen het beste resultaat te behalen bij jouw klanten en met je mee mag wandelen op jouw pad van groei en ontwikkeling.

Al zo’n 30 jaar richt ik mij op een holistische zienswijze. Dit is ook terug te vinden in de merken waar ik ooit mee heb gewerkt zoals Dr Hauschka en behandelvormen die ik altijd heb geïntegreerd, zoals cosmetische shiatsu, Reiki en Shambala.
Toen ik in aanraking kwam met Human Designsprak mij dit enorm aan, want ook daar worden westerse en oosterse inzichten gecombineerd. Human Design heeft mij enorm veel inzichten gegeven over mijzelf waardoor ik makkelijker mijn eigen authentieke weg kan volgen. Toen ik begon met het delen van mijn kennis en ervaringen met Human Design kwam ook de inspiratie om Human Design te gaan combineren met de mooie essentiële oliën waar ik mee werk. En zo zijn mijn onlinecursus en e-book over Human Design en essentiële oliën ontstaan.

Door mijn intuïtie, mijn essentie, te volgen heb ik een rijk leven kunnen creëren waarbij (com)passie vooropgaat en dit is terug te zien en te voelen in mijn trainingen en opleidingen.

Wanneer je in contact bent met jezelf en je dromen volgt…
Wanneer je je niet laat tegenhouden door angsten en twijfels…
Dan zijn de mogelijkheden oneindig groot en is je leven vervuld met joy!
LEEF!

Karlijn Tempelman

gastspreker

Met mijn keuze om als bezield mens een rijk leven te leven mag ik mensen inspireren.

Als gastspreker of gasttrainer inspireer ik mensen om zowel zakelijk als privé authentiek te leven. Minder stress, bewuste keuzes maken, compassie vol naar jezelf, anderen en je bedrijf. Niet meer kijken naar wat een ander doet, maar volledig vanuit jouw eigen kracht. Uniek zijn op jouw eigen wijze in vol vertrouwen, openstaand voor wat er nu is en de potentie van de toekomst zonder de uitkomst te weten.
Voorbij gaan aan angst en een groter joyfull leven leven dan je je ooit had kunnen bedenken!

blogs

Via mijn blogs geef ik een kijkje in hoe ik leef en onderneem. 

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelen op het vlak van opleidingen en trainingen en al het nieuws dat ik deel?
Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief!