karlijn tempelman

Ik ben al ruim 20 jaar actief in de cosmeticabranche waarbij ik ooit begonnen ben als aromatherapeut gecombineerd met het toepassen van orthomoleculaire suppletie.

Naast het behandelen van vele mensen heb ik altijd mijn focus gehad op het verdiepen van mijn eigen kennis en kunde, waardoor ik vele (internationale) cursussen, workshops en opleidingen heb gevolgd. Met heel veel plezier deel ik al mijn kennis en ervaring!
Dit heb ik jaren lang gedaan door, na mijn eigen praktijk, als accountmanager en trainer voor schillende leveranciers te werken. De afwisseling van producttrainingen, trainingen in fysiologie, anatomie, suppletie en huidverbetering en trainen en coachen in ondernemersschap bieden mij een mooi gevarieerd aanbod en geven mij nog dagelijks de joy en compassie die ik belangrijk vind.

Door mijn intuïtie, mijn essentie, te volgen heb ik een rijk leven kunnen creëren waarbij (com)passie voorop gaat en dit is terug te zien in mijn trainingen en opleidingen.

Wanneer je in contact bent met jezelf en je dromen volgt…
Wanneer je je niet laat tegenhouden door angsten en twijfels…
Dan zijn de mogelijkheden oneindig groot en is je leven vervuld met joy!
LEEF!

Karlijn Tempelman

gastspreker

Met mijn keuze om als bezield mens een rijk leven te leven mag ik mensen inspireren.

Als gastspreker of gasttrainer inspireer ik mensen om zowel zakelijk als privé authentiek te leven. Minder stress, bewuste keuzes maken, compassie vol naar jezelf, anderen en je bedrijf. Niet meer kijken naar wat een ander doet, maar volledig vanuit jouw eigen kracht. Uniek zijn op jouw eigen wijze in vol vertrouwen, openstaand voor wat er nu is en de potentie van de toekomst zonder de uitkomst te weten.
Voorbij gaan aan angst en een groter joyfull leven leven dan je je ooit had kunnen bedenken!

blogs

Via mijn blogs geef ik een kijkje in hoe ik leef en onderneem. 

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelen op het vlak van opleidingen en trainingen en al het nieuws dat ik deel?
Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief!