Opleidingen

Opleidingen & cursussen bestaan uit meerdere modules. De opleidingsduur is variërend van 10 uur videolessen tot 1,5 jaar en kan bestaan uit e-learning wel/niet gecombineerd met live momenten en live dagen.
Kijk bij de betreffende opleiding voor meer informatie.

Training Huidproblemen
opleiding balanz coach

De opleiding tot Balanz Coach geeft jou de kennis en kunde om mensen te helpen in balans te komen en klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, auto-immuunziektes, overgangsklachten, fybromyalgie, emotionele klachten, chronische vermoeidheid en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering, couperose te verminderen of zelfs te verhelpen.

Training chemische peelingen
opleiding skin coach

De opleiding tot Skin Coach is een masteropleiding voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die maximale huidverbetering willen bereiken bij hun klanten en zichzelf als een coach en begeleider willen zien en een stap verder willen gaan dan huidverzorgende behandelingen.

Opleiding aromatherapie dōterra
opleiding rosacea specialist
Opleiding aromatherapie dōterra
opleiding aromatherapie DŌTERRA

Deze online merkgebonden aromatherapie opleiding helpt jou om zelf, je dierbaren en je klanten op weg te helpen naar meer balans en een gezonder en vitaler leven.

Een opleiding vol praktische tips en toepassingsmogelijkheden, die jou klaar stoomt om minder stress te ervaren, beter te slapen, meer energie te hebben, huidproblemen aan te pakken, toxines uit je leven te weren en nog veel meer!