Als ondernemer ben je eigenlijk altijd in beweging en voor sommigen van ons geldt dat ook in ons privéleven.

Vooral de laatste jaren komen voor mij mijn bedrijf en mijn privéleven steeds dichterbij elkaar. Dit is echter niet zonder slag of stoot gegaan.

Waar ik mij zakelijk vooral bezig houd met huidverbetering en behandelen vanuit een holistische visie, houd ik mij privé vooral bezig met persoonlijke ontwikkeling, aromatherapie, innerlijk werk zoals het loslaten van vele overtuigingen en trauma’s. Dit is een doorlopend proces waarbij ik niet alleen mentaal maar ook fysiek veel mag helen en kan verbeteren. De resultaten die dit heeft oplevert heeft mij zoveel gegeven dat er een passie is ontstaan om dit met anderen te delen.

Ik denk daarbij terug aan de tijd dat ik begon als trainer waarbij ik alle kennis en ervaring over huidproblemen en behandelmethodes wilde delen omdat mijn passie groot is en ik ervan overtuigd ben dat door te delen we samen veel meer mensen kunnen helpen. 

En zo kwam ik in een periode als ondernemer, zoekende naar hoe kan ik de persoonlijke ontwikkelingen, kennis en ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen jaren delen met jou, want wellicht kan jij jezelf of iemand anders daar weer mee helpen.

Alle informatie uit wetenschappelijke onderzoeken, ervaringen van anderen die ik in de jaren heb opgezocht en heb gesproken, ervaringen van artsen en therapeuten die vaak op holistisch vlak werken, ben ik gaan bundelen. Dit heeft geresulteerd in de opleiding tot Balanz Coach en deze opleiding loopt dan ook al enkele jaren.

Als zo’n 30 jaar pas ik aromatherapie toe en spelen voedingssupplementen een rol in mijn leven, zowel binnen mijn bedrijf als voor mijzelf. En ook het loslaten van trauma’s, het laten vallen van maskers, het loslaten van het ego en steeds dichter en dichter komen bij wie je bent, maakt dat je minder stress ervaart in het leven en gezonder en vitaler door het leven kan gaan.

Ik wil dan ook naast de opleiding tot Balanz Coach, 2024 gebruiken om dit laatste stuk van persoonlijke ontwikkeling te integreren binnen mijn bedrijf, door met jou te delen waar ik doorheen gelopen ben en hoe ik de resultaten hebben bereikt die ik heb kunnen bereiken. 

Zo vind ik het bijvoorbeeld heel erg fijn om teksten te schrijven, een soort van gedichten, over de processen waar ik doorheen mag lopen, en ook mijn inzichten te delen over metabolisme, de bijzondere suppletie die ik gebruik en waarom ik specifiek voor dat merk gekozen heb en het delen van ademsessies en meditaties. Dit kan zijn van iemand anders ter inspiratie en wellicht ook wel meditaties die ik zelf opnemen.

Vind je dit leuk? Houdt dan zeker mijn nieuwsbrief in de gaten, want daarin ga ik dit soort dingen delen. Ik deel hierbij dus niet alleen eigen werk, maar ook bijvoorbeeld YouTube kanalen die fijn zijn om te volgen, mooie boeken die je kan lezen die jou kunnen helpen en nog vele andere dingen die ik dagelijks tegen kom of gebruik in mijn leven. Dit kan dus net zo goed leuk recept zijn of kleine tips die jou kunnen helpen niet alleen als ondernemer maar ook als mens. 

En of je nu alleen werkt of in een team of je een eigen bedrijf hebt of in loondienst bent, allemaal weten we dat onze klanten bij ons komen niet alleen voor de fijne behandeling of voor de kennis die we hebben, maar ook voor ons als mens. En hoe mooi is het dan dat jij je kennis kan vergroten op het gebied van huidverbetering en holistisch werken en tegelijkertijd jezelf ook kan gaan ontwikkelen als mens waardoor jouw klanten zich nog prettig voelen bij jou. Want hoe fijner je klant in haar vel zit, hoe groter het resultaat zal zijn van jouw huidverbeterende behandeling. Want niet alleen jij maar ook jouw klant is een holistisch wezen waarbij we niet alleen naar de huid kijken maar ook zeker van binnen uit mogen werken.

2024 is het jaar waarin ik dit alles samen laat komen binnen mijn bedrijf en ik hoop daarmee jou als ondernemer en als mens te mogen inspireren om aan jezelf te werken en te stralen en die veranderingen ook door te voeren binnen je bedrijf, zodat ook jij en jouw klanten daar profijt van hebben en dat we zo met ze allen samen de wereld een stukje mooier mogen maken.

Heel veel liefs,