Nee, dit ben ik niet op de foto. Wie dit wel is?

Jarenlang heb ik alles alleen gedaan.
De bedrijven opgebouwd, alleen gewerkt, het was veilig. Ik had hierbij de controle over het werk wat gedaan werd en het pad dat werd gevolgd. Misschien herken je dat wel en wellicht heb jij een partner of een goede vriendin die met je meekijkt of een keer met je meedenkt, maar uiteindelijk ben jij degene die het doet.

Toen begin 2020 alles in onze wereld begon te veranderen was het ook voor mij tijd om te veranderen. Ik had deels al een online bedrijf, ik had mijn eigen website gebouwd, een online Academy en mijn onlinetrainingen konden geautomatiseerd worden aangekocht en bekeken. Toch was er nog heel veel winst te behalen en om alles te versimpelen en te vereenvoudigen, daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij hierbij kon helpen, een professional, want ik deed immers maar wat.

Mijn vak is het geven van trainingen en daar heb ik in de loop van de jaren een bepaalde expertise in ontwikkeld, echter alle randzaken die kan ik best doen, maar er zijn mensen die veel beter zijn. Het bouwen van websites, online integraties voor nieuwsbrieven, social media, boekhouding etc. Op dat vlak moest ik toegeven; dit moet beter kunnen, met minder effort, want het kost me nu te veel. Te veel moeite, te veel tijd, te veel energie…

Ik kwam in contact met Anita Faber. Na een uitvoerige intake besloten we samen met elkaar in zee te gaan en in een mooi ontvouwingsproces is toen mijn geautomatiseerde online Academy ontstaan, waarbij Anita niet alleen de gehele backoffice voor mij heeft gebouwd en alles uit handen heeft genomen maar ook de noodzakelijke professionalisering heeft doorgevoerd op het gebied van Rebranding, stroomlijning en alles wat met een online bedrijf te maken heeft.

Natuurlijk gaat dit niet middels alleen een intakegesprek. Regelmatig was er dan ook contact over de website, de online Academie en alle stappen die hierbij nodig zijn. Ik bemerkte dat elke keer wanneer er een gesprek was geweest ik gemotiveerd was, er was iets in mij geraakt op een andere manier dan wanneer ik afgelopen jaren zelf iedere keer van alles ging ontwikkelen en schrijven. Het was alsof Anita een andere bron in mij kon aanboren.

Steeds meer en meer dat ik de afgelopen drie jaar veranderde, veranderde mijn bedrijf mee.
Anita en onze sparringsessies zijn beiden van zeer grote invloed geweest. Natuurlijk weet ik ook dat ik degene ben die hiervoor openstaat, dat ik degene ben die uiteindelijk naar aanleiding van sparringsessie de koe bij de horens moet vatten en aan de slag moet gaan. De deuren die zij in mij weet open te zetten, of door in mij iets te raken of door haar enorm grote netwerk met mij te delen, weet ze elke keer op precies het juiste moment, precies de juiste snaar te raken. Mij net even die naam te noemen van iemand met wie zij samenwerkt of heeft gewerkt die mij kan helpen met de volgende stap of iemand met wie ik via haar in contact kom en de samenwerking aan kan gaan.

Enorm blij en dankbaar ben ik dat ik het mezelf heb toegestaan dit mooie mens, dit mooie wezen in mijn leven een rol te laten spelen waarbij zij zowel privé als zakelijk een enorme inspiratie is.

Aan mijn website en online Academie hoeft niet veel sleutelwerk niet meer gedaan te worden, het is nu een kwestie van onderhouden en nieuwe trainingen en opleidingen toe te voegen en te integreren. Maar juist nu ontstaat er ruimte voor meer sparringsessies en waarbij ik mijzelf mag uitdagen buiten mijn zelf gecreëerde box te gaan ontvouwen. Elke keer weer buiten mijn eigen comfortzone te gaan kijken en dat is iets waarbij het heel fijn is dat Me, Myself & I kunnen rekenen op de veilige omgeving die Anita Faber mij biedt als zakenpartner en inspiratiebron. Zij is hierbij mijn spiegel, die vaak ziet wat er bij mij gebeurt en wat er nodig is om mij uit te dagen om net die stap verder te durven gaan en nog meer te durven ontvangen en te ontvouwen.

Dank je wel Anita voor alles wat je afgelopen jaren hebt gedaan en dat jij zo grote inspiratiebron voor mij mag zijn.

Veel liefs,
Karlijn