Wellicht heb je het meegekregen… afgelopen 1,5 jaar zijn voor mij persoonlijk heel zwaar geweest. Ik voelde mijn levensvreugde langzaam wegglippen…
Onder begeleiding ben ik gestopt met medicatie die ik al ruim 32 jaar slikte en mocht mijn lichaam gaan helen en dit had best wat voeten in aarde. Stap voor stap en adem voor adem, iedere dag wat dichterbij een gezond leven.

Alternatieve therapieën, of zoals ik ze noem natuurlijke therapieën, contact met andere professionals… alles heb ik uit de kast gehaald op zoek naar een oplossing! Want ja, ook al heb ik zelf veel kennis in huis, om alles op jezelf toe te passen is vaak toch wel lastig. Je komt toch gauw emotionele blokkades en trauma’s tegen waar je doorheen mag wandelen. Niet meer weg stoppen, zoals ik vroeger deed om maar te overleven. Maar het recht in de ogen aan te kijken, los te laten en een nieuwe keuze te maken.

Ik voelde afgelopen weken en maanden dat de energie op aarde aan het veranderen was. Hij wordt hoger en hoger en dat deed mij goed. Ik voelde me beter en mijn lichaam voelde zich beter. En toen kwam er van een merk waarmee ik werk een nieuw product op de markt en ik zag verschillende collega’s ontzettend enthousiast zijn. Ik zag berichten voorbijkomen en ik sprak mensen die zo’n goede resultaten hadden. Meer energie, meer uithoudingsvermogen, je veel fitter voelen, een helder hoofd hebben, beter slapen. Het klonk me bijna te mooi om waar te zijn.

Omdat ik afgelopen 1,5 jaar zo’n intense weg achter de rug gehad, wilde ik dat niet verknallen door nu mijn hele lichaam en mijn systeem weer in de war te brengen om een nieuw product uit te gaan testen en toch was er iets in mij wat zei; “Doe maar, je zal zien dat het fijn is voor je. Het gaat je helpen.” En ik weet als deze innerlijke stem mijn zoiets verteld, dan moet ik het gewoon doen. Dus de producten besteld en twee dagen later had ik ze in huis.

Nu vind ik het als merkonafhankelijk opleider best lastig om het over een product of merk te hebben. Maar wat dit voor me gedaan heeft! Dat MOET ik gewoon met je delen! Want wie weet is het iets wat jou, jouw dierbaren of een klant ook kan helpen.

Al snel merkte ik dat ik meer uithoudingsvermogen kon opbouwen. Ik kan steeds verder wandelen en ik heb een sneller herstel dan de weken daarvoor. Ik slaap beter, voel me fitter en uitgeruster en ik kan me heel makkelijk focussen, voel me scherper in mijn hoofd. Na ruim 30 jaar suikerverslaving ervaar ik geen behoefte meer naar suikers en snelle koolhydraten.

Toen ik met de nieuwe producten startte, heb ik helemaal niet nagedacht over mijn suikerverslaving of over de mogelijkheid om te minderen/stoppen met suikers. Ik hoopte alleen maar dat ik me gewoon wat fitter kon voelen en dat het me kon helpen bij mijn weg naar volledig herstel.

Tot mijn grote verbazing heb ik afgelopen tijd heel erg weinig suikers en snelle koolhydraten gegeten simpelweg omdat er geen behoefte is. Ik dacht er zelf niet eens over na, het was dat mijn omgeving mij erop wees. Wil je dan geen koekje of een chocolaatje? Heb je trek, dan heb ik dan wel een banaan liggen hoor. Allemaal geen behoefte aan!

Ik ervaar vooral heel veel levensvreugde!

Ik ging bij mijn collega’s te rade en kreeg feedback en las ook de ervaringen van anderen… Inderdaad met deze producten gaat de suiker behoefte enorm naar beneden en het stabiliseert de insuline piek die je door sommige voeding kan krijgen. Ik was dus niet de enige met deze ervaring.

Ik kan niet wachten om te gaan ontdekken wat deze nieuwe producten op de lange termijn voor mij kunnen betekenen! Het belooft veel goeds als ik de reacties lees van mensen die al langer de producten gebruiken. Ik ben enorm benieuwd wat het voor mij kan betekenen en hoe mijn leven er over één maand en over twee maanden uitziet.

Nu ben ik in elk geval enorm dankbaar voor hoe ik me nu voel en dat overtreft eigenlijk mijn stoutste dromen als ik terugkijk op 1,5 jaar vechten en knokken tegen pijn, chronische vermoeidheid en bijna niet kunnen lopen.

Wil jij meer weten over de producten die ik heb gebruikt en je lichaam geven wat het nodig heeft. Laat het mij dan weten!

Op woensdagavond 31 mei aanstaande om 20.00 uur, geef ik een gratis webinar voor mensen die interesse hebben. Ik deel daarbij de achtergrond, nog meer referenties en alles wat je moet weten, zodat ook jij (en je dierbaren) meer gezondheid en levensvreugde kunnen gaan ervaren als ik.

Zie ik je dan? Meldt je NU gratis aan!