We kennen het allemaal, de ups en downs van het leven.

Ik heb geleerd om te genieten van de ups en de downs te zien als een moment van groei, meer helderheid, compassie en liefde voor mezelf.

De afgelopen maanden zijn zo’n periode geweest met vele uitdagingen. inzichten en ontdekkingen die je liever niet zou zien of weten en tegelijkertijd ook het besef dat het de waarheid is en het gevolg van bewuste keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven.

Doorgelopen door angsten, twijfels, woede en onzekerheden… en nog steeds zijn deze facetten soms aanwezig in mijn leven. Aan de andere kant groeit de compassie en liefde voor mezelf elke dag en daarmee ook het vertrouwen in de keuzes die ik maak en dat ik de uitdagingen van het leven aan kan en het vermogen heb mijn hoogste potentieel te leven, want dat is wat ik NU doe!

Zo’n fase in je leven brengt nieuwe bewuste keuzes met zich mee. De keuze meer thuis te zijn, meer me-time en bewuster omgaan met wie ik mijn kennis, passie en energie deel.

Heel erg dankbaar ben ik voor alle enthousiaste vakgenoten op mijn pad. Voor jouw inspiratie, passie en tags op social media 😉
Dank je wel voor jouw vertrouwen en vakmanschap!

De komende tijd zal ik minder aanwezig zijn op social media, minder reageren op vragen en tags. Ik ga mijn energie focussen op het delen van kennis, passie en coaching tijdens mijn trainingen en coachingssessies. Ook ga ik meer blogs schrijven waarin ik mijn kennis, inzichten en ervaringen deel.

Het is mijn intentie om zo meer me-time te creëren en tijd vrij te maken voor het opdoen van nog meer wetenschappelijk onderbouwde kennis.

Zie ik je snel op één van de trainingen?

Warme groet,
Karlijn