Ondernemerschap is volgens mij een aaneenschakeling van keuzes maken, ontvouwing, reflectie, keuzes maken, ontvouwing, reflectie etc.

Zoals je wellicht weet onderneem ik vanuit mijn essentie (intuïtie/gevoel) of hoger bewustzijn zoals ik het noem. Waar ik voorheen behoorlijk rechtlijnig kon zijn, heb ik echt mogen leren dat dat niet meer werkt. Met het maken van elke nieuwe keuze ontdek ik nog meer van mezelf en soms betekent dit dat ik, door nieuwe inzichten en helderheid, een nieuwe keuze maak om bij te sturen.

Zo heb ik enkele maanden geleden de keuze gemaakt minder op social media aanwezig te zijn om zo meer tijd vrij te maken voor het delen van kennis en het ondersteunen van jou, als cursist. Gaande weg heb ik ontdekt dat dit voor mij niet de keuze is die ik voort wil zetten in 2020. Voor nu was het prima en ook noodzakelijk, omdat ik mezelf voorbij aan het lopen was. Voor 2020 is er een nieuwe keuze…

Minder trainingen in het land en meer tijd thuis, waarbij ik social media weer op kan pakken, want dat vind ik toch wel erg leuk. Ook voel ik een beweging naar nieuwe (online) activiteiten om kennis te delen en jou nog beter te ondersteunen. Hoe precies weet ik nog niet, maar dat zal zich gaan ontvouwen. Heb jij bepaalde wensen of heb jij behoefte aan bepaalde ondersteuning, laat het me weten! Dan kan ik dat meenemen in de nieuwe ontwikkelingen voor 2020.

Inmiddels zijn er in 2019 meer coachingstrajecten gestart waarbij jij als ondernemer wordt gecoacht in jouw ondernemerschap vanuit flow en waarbij we ook kennis kunnen/gaan vergroten. De veranderingen zijn duidelijk waarneembaar binnen het team en het bedrijf. Meer flow, meer enthousiasme, meer kennis en duidelijk meer omzet! In 2020 ga ik hier zeker mee door!

Ik ben heel benieuwd naar jouw plannen voor 2020. Leuk als je ze wilt delen!

Is er iets waarmee ik jou kan ondersteunen op weg naar jouw succes?