Human Design & Essentiële oliËn

Human Design & Essentiële olien

Human Design is jouw unieke energetische blauwdruk.
Beschouw het als jouw energetische routekaart van wie jij bent als persoon, hoe jij het beste werkt, waar je voorkeuren liggen en hoe jij beslissingen maakt.

Hoe meer je leeft zoals je routekaart voorschrijft, hoe makkelijker het leven wordt. Alles gaat dan stromen en komt in flow.

Het is als het ware een tool die jou letterlijk een blauwdruk geeft om het leven te leiden met de minste weerstand en in lijn met de talenten en krachten die je van nature hebt.

Het geeft een gebruikershandleiding die je helpt navigeren door het leven wat perfect is afgestemd op jouw authentieke zelf. Met deze handleiding krijg je (op diep niveau) inzicht in jouw innerlijke geleidingssysteem en hoe jouw energie stroomt. Het geeft je praktische handvatten en op heel veel vlakken inzicht over wie en wat je bent op basis van je exacte geboortetijd, – datum en -plaats.

Het Human Design Systeem bestaat uit oude esoterische wetenschappen:

Westerse astrologie

Chinese I’Ching

Chakra Systeem

Joodse Kaballah ’the tree of life’

én moderne wetenschappen:

Genetica

Biochemica

Kwantumphysica

Het gaat over stoppen met leven zoals anderen en gaan leven vanuit jouw unieke kracht en strategie die bij jou past.

Het leven mág makkelijk zijn. Human Design helpt je te zien hoe je dat dan doet.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je privéleven, maar kun je ook heel praktisch toepassen in je bedrijf.

Human Design & Essentiële oliën

Om je te helpen wegwijs te worden in de wereld van Human Design en de fascinerende synergie tussen Human Design en essentiële oliën zijn er diverse mogelijkheden. Deze twee werelden, hoewel op het eerste gezicht heel verschillend, hebben het potentieel om ons leven te verrijken op manieren die we misschien nooit eerder hebben overwogen.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Human Design, was ik verbaasd over de diepgaande inzichten en het vermogen om de complexiteit van de menselijke natuur te ontrafelen. Het bracht me een nieuw begrip van mijn eigen aard en een dieper besef van hoe ik mijn leven kon vormgeven in overeenstemming met wie ik werkelijk ben.

Aan de andere kant hebben essentiële oliën al jaren een bijzondere plaats in mijn hart. De kracht van deze natuurlijke remedies om ons welzijn te ondersteunen, zowel fysiek als emotioneel, is niets minder dan wonderbaarlijk. De verbinding met de natuur en de genezende eigenschappen van planten zijn eeuwenoud en hebben hun waarde bewezen.

Onderstaand e-book, de online cursus en de opleiding zijn geboren uit mijn verlangen om deze twee prachtige werelden samen te brengen. Hierin gaan we verkennen hoe je jezelf kunt begrijpen op een dieper niveau met behulp van Human Design, en hoe je deze inzichten kunt benutten om de kracht van essentiële oliën te versterken en je welzijn te optimaliseren.

E-book Human Design & essentiële oliën

E-book
Human Design & essentiële oliën

In dit e-book leer je over de fascinerende synergie tussen Human Design en essentiële oliën. Deze twee werelden, hoewel op het eerste gezicht heel verschillend, hebben het potentieel om ons leven te verrijken op manieren die we misschien nooit eerder hebben overwogen. 

Dit uitgebreide e-book van 54 pagina’s is een praktisch handboek over hoe je jezelf kunt begrijpen op een dieper niveau met behulp van Human Design en hoe je deze inzichten kunt benutten om de kracht van essentiële oliën te versterken en je welzijn te optimaliseren.

Dit e-book kost € 39,95 incl. btw.

Wanneer je de online cursus Human Design & Essentiële oliën aanschaft ontvang je een kortingscode waarmee je het e-book kunt aanschaffen voor € 24,95 incl. btw.

Online Cursus
Human Design & essentiële oliën

In deze online cursus die uit 8 modules bestaat leer je hoe je jouw Human Design kunt gebruiken om een leven te creëren dat in lijn is met jouw ware aard, en hoe je essentiële oliën kunt integreren om jezelf te ondersteunen op je reis naar gezondheid en welzijn.

  • Module 1 – Introductie
  • Module 2 – Wat is Human Design?
  • Module 3 – Human Design types
  • Module 4 – Human Design strategieën
  • Module 5 – Human Design autoriteiten
  • Module 6 – Human Design profielen
  • Module 7 – Human Design kanalen en poorten
  • Module 8 – Human Design & essentiële oliën

€ 97,- incl. btw

Opleiding
Aromatherapie dōTERRA

In de opleiding Aromatherapie met doTERRA leer je de basis van aromatherapie.
Je ontvangt alle basiskennis, zodat je op een veilige manier aan de slag kan met essentiële oliën.

De opleiding is zo samengesteld dat iedereen met interesse in essentiële oliën een goede basis heeft om in de praktijk aan de slag te gaan.

wie ben ik

Ik ben al ruim 20 jaar actief in de cosmeticabranche waarbij ik ooit begonnen ben als schoonheidsspecialiste en aromatherapeut gecombineerd met het toepassen van orthomoleculaire suppletie.

Naast het behandelen van vele mensen heb ik altijd mijn focus gehad op het verdiepen van mijn eigen kennis en kunde, waardoor ik vele (internationale) cursussen, workshops en opleidingen heb gevolgd. Met heel veel plezier deel ik al mijn kennis en ervaring! Dit heb ik jaren lang gedaan door, na mijn eigen praktijk, als accountmanager en trainer voor schillende leveranciers te werken. De afwisseling van producttrainingen, trainingen in fysiologie, anatomie, suppletie en huidverbetering en trainen en coachen in ondernemersschap bieden mij een mooi gevarieerd aanbod en geven mij nog dagelijks de joy en compassie die ik belangrijk vind.

Door mijn intuïtie, mijn essentie, te volgen heb ik een rijk leven kunnen creëren waarbij (com)passie voorop gaat en dit is terug te zien in mijn trainingen en opleidingen.

 

Wanneer je in contact bent met jezelf en je dromen volgt…
Wanneer je je niet laat tegenhouden door angsten en twijfels…
Dan zijn de mogelijkheden oneindig groot en is je leven vervuld met joy!
LEEF!