huidverbetering

Alle opleidingen en trainingen zijn bedoeld voor therapeuten en huidexperts en zijn merkonafhankelijk, in opdracht van een leverancier of een behandelaar (schoonheidsspecialiste, huidtherapeut of arts).

Bij behandelaars zijn de trainingen gericht op huidproblemen en specifieke kennis van bijvoorbeeld microneedling of peelingen favoriet. Heb je een salon/praktijk/kliniek en wil je je personeel goed scholen zodat zij verantwoord te werk kunnen gaan en minder op jou hoeven te leunen, dan ga ik graag met je een gesprek aan waarin ik kan uitleggen hoe we je werk kunnen ontnemen zodat jij tijd hebt voor de dingen die jouw bedrijf laten groeien en bloeien!

Het is ook mogelijk om een training op maat te maken.
Neem contact op voor meer informatie. Ik kijk graag met je mee naar de voor jou beste trainingsvorm.

balanz coach

De vakopleiding tot Balanz Coach is onderscheidend!

Deze opleiding is breed georiënteerd waarbij we verder kijken dan zichtbare problematiek en oplossingen.
We kijken naar de oorzaak van huidproblemen en andere fysieke klachten alsook emotionele klachten. Hierbij zien we dat disbalans in hormonen in veel gevallen een grote veroorzaker is, dus hormonen & neurotransmitters en het hormonale systeem komen uitgebreid aan bod gedurende de opleiding.

Oplossingen kunnen vaak worden gevonden in voeding, orthomoleculaire suppletie en aromatherapie. We passen al deze facetten toe rekening houdend met de belastbaarheid van de cliënt op dat moment. We weten bijvoorbeeld allemaal dat roken en het eten van suikers “niet goed” is voor onze gezondheid, maar levensstijl aanpassingen blijken in de praktijk vaak zo moeilijk!

Jij leert als Balanz Coach hoe je hier meer om kan gaan en stap voor stap jouw cliënt kan helpen klachten te verbeteren op weg naar een gezond en vitaal leven!

De opleiding tot Balanz Coach geeft jou de kennis en kunde om mensen te helpen in balans te komen en klachten zoals hormonale disbalans, slaapproblemen, auto-immuunziektes, overgangsklachten, fybromyalgie, emotionele klachten, chronische vermoeidheid en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, versnelde huidveroudering, couperose te verminderen of zelfs te verhelpen.

Veel klachten hebben een dieper liggende oorzaak, zoals veel huidproblemen. We kunnen in de huid verbetering brengen door bepaalde huidprocessen te stimuleren of juist af te remmen, de juiste werkstoffen toe te voegen en de huid goed te verzorgen, maar wanneer een dieper gelegen disbalans de oorzaak is, zouden we dan niet een groter resultaat kunnen bereiken, zeker op langere termijn, wanneer we deze dieper gelegen disbalans meenemen in ons behandelplan?

Door jouw klant een totaalprogramma op maat aan te bieden waarbij we kijken naar de mens als geheel, heeft jouw klant de mogelijkheid om zich vitaler en fitter te voelen, met meer innerlijke rust, minder klachten en een stralende huid.

karlijn tempelman

Ik ben al ruim 20 jaar actief in de cosmeticabranche waarbij ik ooit begonnen ben als aromatherapeut gecombineerd met het toepassen van orthomoleculaire suppletie.

Naast het behandelen van vele mensen heb ik altijd mijn focus gehad op het verdiepen van mijn eigen kennis en kunde, waardoor ik vele (internationale) cursussen, workshops en opleidingen heb gevolgd. Met heel veel plezier deel ik al mijn kennis en ervaring!

Door mijn intuïtie, mijn essentie, te volgen heb ik een rijk leven kunnen creëren waarbij (com)passie voorop gaat en dit is terug te zien in mijn trainingen en opleidingen.

“Karlijn heeft veel theoretische en praktische kennis en ze kan dit goed overbrengen.
Ik kan haar masterclass zeker aanbevelen!”

Beauty Spectrum Studio – Jolette Zange

“Karlijn geeft duidelijk uitleg en is erg to the point. Prettig om tussendoor vragen te kunnen stellen als aanvulling op de presentatie.” 

Salon Johanna Utrecht – Johanna van Lieshout

“Fijne training van Karlijn gehad. Ik heb weer veel geleerd, super duidelijk, goede bewoordingen, heel begrijpelijk. Nieuwe inspiratie opgedaan. In de toekomst wil ik graag deelnemen aan andere trainingen.
Dank je wel Karlijn!”

SKINSS – Maureen Kreijkes